maanantai 8. lokakuuta 2012

Nyt sisustetaan


Olen sitä mieltä että jos kotimme on kodikas ja siisti, niin molemmilla on kivempi olla. Sitä varten olen miettinyt että voisi alkaa tuunaamaan tätä meidän Bachelorette Cribiä. Muutimme Kontulaan heinäkuussa, ja useimmat huonekalut olivat lahjoituksia vanhemmiltani tai ystäviltäni. Asumme kaksiossa joka on 60 neliötä. Päätin että Emma saa ison makuhuoneen itselleen, että skidillä riittää tilaa tehdä kuperkeikkoja. Edellisessä kämpässä nukuimme samassa huoneessa ja se ei todellakaan toiminut enään. Sänkyni mahtuu hyvin olkkariin, ja olemalla seinän toisella puolella pystyn rauhassa olemaan valveilla iltasin kun Emma nukkuu. 
sänkyni näkyy eteisestä

olkkari

Huussi
Tohon vessaan pitäisi nyt keksiä jotain ettei näyttäis noin tyhjältä.... kelasin laittaa taulun suurinpiirtein siihen missä toi peilin varjo näkyy ( vähän alemmas ja vasemmalle). Mitä mieltä? Ja minkä taulun?  Seinien maalaukseen ei vuokranantaja varmaan suostu.

Olen päättänyt lisätä ruskeat verhot olkkariin, mitkä varmaan lähden Ikeaan ostamaan. (JEE! lihapullia <3) Ja sohvan yläpuolelle piti löytää ruskea taulu/esine, mutta tyydyin näihin Cubalais auto kuviin, mitkä jonkun miehen pitäisi tulla riipustamaan ku en itse osaa :D Sit toi karva peitto on IHANA! ja vielä muodissa ;) kannattaa hommata, tosi lämmin! Vaikka pölyä varmaan kerää .... Sit Palestiinasta ostetut tyynyt ja H&M tyyny joilla kaikilla on :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti